Privatliv og behandling af data hos Proxify AB

  1. november 2019

Privatliv og håndtering af personoplysninger er særdeles vigtigt for Proxify. Vi stræber efter et højt databeskyttelsesniveau. I denne politik forklarer vi, hvordan personoplysninger indsamles og til hvilke formål. Vi forklarer også vores brugeres rettigheder, og hvordan brugeren kan håndhæve dem.

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitikken henviser til www.proxify.io og regulerer privatlivets fred for kunder, der vælger at besøge og bruge tjenesten, og deres oplevelse, når de gør det.

Webstedet

Webstedet og dets ejere tager en proaktiv tilgang til brugernes privatliv og for at sikre, at de nødvendige skridt tages for at beskytte brugernes privatliv under hele deres besøgsoplevelse. Webstedet overholder alle europæiske love og krav til brugernes privatliv.

Brug af cookies

Webstedet bruger cookies til at forbedre brugerens oplevelse under deres besøg. Hvor det er relevant, bruger webstedet et cookie-kontrolsystem, der giver brugeren mulighed for ved deres første besøg at tillade eller afvise brugen af cookies på deres computer/enhed. Dette overholder de nylige lovkrav til, at websteder skal opnå udtrykkeligt samtykke fra brugere, inden de gemmer eller læser filer såsom cookies på en brugers computer/enhed.

Cookies er små filer, der gemmes på brugerens computerharddisk, og som sporer, gemmer og opbevarer oplysninger om brugerens interaktioner og brug af et websted. Dette gør det muligt for webstedet via sin server at give brugerne en skræddersyet oplevelse på en hvilken som helst af dens websider. Hvis brugere ønsker at afvise brugen og lagringen af cookies fra webstedet på deres computerharddisk, rådes de til at tage de nødvendige skridt i deres webbrowsers sikkerhedsindstillinger til at blokere alle cookies fra webstedet og dets eksterne serverleverandører.

Webstedet bruger sporingssoftware til at overvåge sine besøgende. Dette er implementeret for bedre at forstå, hvordan kunder/besøgende bruger webstedet. Det leveres af Google Analytics, som også bruger cookies til at spore besøgende. Softwaren gemmer en cookie på den besøgendes computerharddisk for at spore og overvåge deres engagement og brug af webstedet, men det opbevarer, gemmer eller indsamler ikke personoplysninger.

Andre cookies kan gemmes på den besøgendes computerharddisk af eksterne leverandører, hvis og når webstedet bruger henvisningsprogrammer, sponsorerede links eller reklamer. Sådanne cookies bruges til konvertering og henvisningssporing og udløber typisk efter 30 dage, nogle kan dog tage længere tid. Igen hverken opbevares, gemmes eller indsamles der nogen personoplysninger.

Kontakt og kommunikation

Brugere, der kontakter webstedet og/eller dets ejere, gør det efter eget valg og leverer enhver form for personlige oplysninger, der anmodes om, på egen risiko. Ens personoplysninger holdes private og opbevares sikkert, indtil det ikke længere er nødvendigt, som beskrevet i Data Protection Act 1998. Under ingen omstændigheder bruges det til andre formål end dem, der kræves for at udføre den eller de tilbudte ydelser.

Selvom der er gjort alt for at sikre en tryg og sikker e-mailkommunikation, oplyses brugere, der forfølger sådanne kommunikative midler, om, at de gør det på egen risiko. Vi vil gerne minde om, at webstedet og dets ejere bruger alle indsendte oplysninger udelukkende til at opfylde servicekrav og/eller til at hjælpe kunden med at besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have indsendt. Kundeoplysninger videregives ikke til tredjemand, medmindre det specifikt er gjort klart ved kommunikation mellem kunden og virksomheden.

Juridisk meddelelse

Alt indholdet af denne service ejes og kontrolleres af Proxify og er beskyttet af verdensomspændende lovgivning om ophavsret. Indhold, der findes her, må ikke ændres, og yderligere gengivelse af det er forbudt.

Ejerne af denne service bestræber sig på at sikre, at oplysningerne på deres hjemmeside er nøjagtige og opdaterede. Kunder eller enkeltpersoner, der sender korrespondance til tjenesten, er ansvarlige for oplysningerne indeholdt heri, inklusive dens rigtighed.

Selvom Proxify AB foretager visse henvisninger til andre officielle websteder eller tjenester, betyder det ikke, at der er en forbindelse til eller direkte samarbejdsforhold med dem. Der henvises til dem udelukkende for at forsyne kunden med komplet og relevant information om outsourcing i Sverige og Europa. Tjenesten påtager sig ikke ansvar eller ejendomsretligt kendskab for nogen af de oplysninger, der gives inden for sådanne websteder eller særskilt af udviklerne af sådanne tjenester.

Proxify AB forbeholder sig ret til at foretage visse ændringer i det indhold, der vises på sine tjenesters platforme og opbevares i dette dokument, men vil kun gøre det, når og hvis det anses nødvendigt for bedre at kunne demonstrere og/eller forbedre de tilbudte ydelser til kunden.

Politik for annullering/kontraktmæssig opsigelse

Politik for annullering/kontraktmæssig opsigelse refererer kun til de ydelser, der tilbydes og annonceres på www.proxify.se, og fastsætter rammerne for den aftale, som kunder indgår, når de foretager et køb. Som udtrykkeligt angivet på webstedet faktureres kunden for det aftalte beløb den første i hver måned for det arbejde, der er udført af den outsourcede udvikler i den foregående måned.

Ved at give kunderne mulighed for at indgå aftaler med dygtige og egnede udviklere (en proces, der også udtrykkeligt beskrives for kunden, når de besøger webstedet) bekendtgøres det hermed, at kunden altid kan opsige kontraktlige og arbejdsmæssige forpligtelser med den outsourcede udvikler med en opsigelsesperiode på en måned, fra opsigelsen af den givne kontrakt meddeles, til opsigelsen effektueres. Dette er også angivet i “Er der en opsigelsesperiode” under afsnittet FAQ på webstedet. Det skal nævnes, at denne opsigelsesperiode kun er én dag i løbet af den første måned. Ved udførslen og afslutningen af den første måned efter aftalen blev indgået, vil kunden derfor være forpligtet til at betale den første måneds faktura fuldt ud efter at have meddelt deres hensigt om at opsige arbejdsforpligtelser med udvikleren. I tilfælde af at kunden ønsker at annullere den aftale, de har indgået i, er de forpligtet til at kontakte virksomheden via de kontaktmuligheder, der er tilgængelige på virksomhedens websted, og kommunikere deres hensigt om annullering så hurtigt som muligt. Efter modtagelse af en sådan anmodning vil Proxify være i stand til at fastslå, om den første måneds faktura vil blive opkrævet i henhold til den forløbne tid, efter aftalen blev indgået.

Det er kundens ansvar at kontakte Proxify for at kommunikere deres hensigt om opsigelse eller ændring af en kontraktlig aftale med virksomheden og udvikleren. Efter den ovennævnte 7-dages periode er udløbet efter indgåelsen af en aftale, faktureres kunden for den første måned for det aftalte beløb.

Proxify ABs politik for annullering kan kun tilsidesættes i tilfælde af formildende omstændigheder, hvor virksomheden ikke fuldt ud har udført deres rolle i leveringen af den ydelse, der er blevet lovet kunden.